Tuesday, July 4, 2017

MAJLIS RAMAH MESRA AIDIL FITRI SMK SERI BINTANG UTARA 2017

Persatuan Ibu Bapa & Guru sesi 2017/2018 akan menganjurkan _ Majlis Ramah Mesra Aidil Fitri SMK Seri Bintang Utara 2017_ buat pertama kalinya menurut ketetapan berikut:

Tarikh    : 22 Julai 2017 (Sabtu)
Masa     : 3.00 – 6.00 petang
Tempat  : Dataran Skylite SMKSBU
Pakaian : Baju Kebangsaan & Kasual
Tema     : KEMERIAHAN SYAWAL DIRAIKAN BERSAMA

YBhg Datuk/Datin/Tuan/Puan dengan segala hormatnya dijemput untuk sama-sama merayakan hari yang mulia ini.  Antara acara yang akan diadakan ialah persembahan serta penyampaian sumbangan Aidil Fitri  yang akan diserahkan kepada murid yatim, murid yatim piatu, murid asnaf, serta ahli PIBG yang kehilangan anggota keluarga. 

Para tamu juga digalakkan untuk sama-sama membawa juadah memandangkan Majlis Ramah Mesra Aidil Fitri SMK Seri Bintang Utara 2017_ akan diadakan secara “Pot-Luck”.

Ibu bapa yang berminat untuk memberikan sumbangan tenaga sebagai AJK Pelaksana Majlis Ramah Mesra Aidil Fitri SMK Seri Bintang Utara 2017 serta yang berminat memberikan sumbangan wang ringgit adalah dialu-alukan.

Pihak kami telah pun mengeluarkan surat makluman & memohon sumbangan yang akan dihantar melalui anak-anak YBhg Datuk/Datin/Tuan/Puan.

Sekiranya ada sebarang kemusykilan berhubung dengan perkara ini YBhg Datuk/Datin/Tuan/Puan dipohon untuk berhubung dengan Saudara Abdullah Bin Md Yunos, di talian 019-3003054.

Kerjasama dan komitmen  serta pemahaman daripada pihak YBhg Datuk/Datin/Tuan/Puan dalam perkara ini amat dihargai dan didahulukan dengan ucapan terimakasih.

Dengan ikhlasnya,

ABDULLAH BIN MD YUNOS
Ketua Biro AKSB,, SURAU & ICT

No comments:

Post a Comment